Wie is BudgetAdvies Noord

Mijn naam is Anja Oosthof, woonachtig in de gemeente Borger-Odoorn (Drenthe). Ik coach mensen die door diverse oorzaken het overzicht over hun financiële situatie kwijt zijn of zelfs in financiële problemen zijn geraakt. Door middel van financiële coaching kan ik eraan bijdragen dat u uiteindelijk zelfstandig en met vertrouwen uw eigen financiële zaken weer kunt regelen en onder controle houden.

Ervaring en opleiding

Zelf ben ik 18 jaar werkzaam geweest in het bank- en verzekeringswezen. Tijdens de laatste crisis heb ik veel mensen hun baan zien verliezen. Zij moesten onverwacht met lagere inkomens rondkomen terwijl de lasten bleven stijgen. Ik wilde deze mensen graag helpen en besloot een opleiding tot Budgetcoach te volgen. Sinds 2014 ben ik gediplomeerd Budgetcoach en ben dan ook graag uw steun en toeverlaat om uw financiële huishouding weer op orde te krijgen.

Dit ben ik

Betrouwbaar, betrokken, deskundig, persoonlijk, vastberaden, zorgvuldig, daadkrachtig en integer.  Schroom niet contact met mij op te nemen. U kunt op mij rekenen!